Karatay Vilayetlere Hizmet Götürme Birliği Anaokulu

Vizyon: Geleneklerinden ilham alarak, geleceğine yön veren; dürüst, ahlaklı, akılcı ve yeniliklere açık bireyler yetiştirmek.

Misyon: Çağın gerekleri ile donanmış, uygun eğitim ortamlarında, bilimsel yöntem ve teknikler kullanarak, özgür düşünen, kendisi ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, kendine güvenen, yapıcı, yaratıcı, hoşgörülü, çevreye ve canlılara karşı duyarlı sosyal ilişkileri güçlü sorumluluk sahibi, mutlu bireyler yetiştirmek için kaliteli eğitim ve öğretim hizmeti sunmaktır.

Başarılar: TSE İSO 9001-14001-45001 KALİTE BELGELERİ OKULUM TEMİZ BELGESİ EKO OKUL eTWINNING OKULU,

Saatler: SABAHÇI GRUP:07:30-12:30 ÖĞLENCİ GRUP:12:30-17:30
Isınma: Doğalgaz-Kalorifer
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuzda servis ile taşıma yapılmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kvhgbanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Akabe Mahallesi. Şehit Mehmet Gökhan Sokak 61/A Karatay/KONYA

Öğretim Şekli :İkili eğitim

Yerleşim Yeri - Akabe Mahallesi. Şehit Mehmet Gökhan Sokak 61/A Karatay/KONYA

Adres - Akabe Mahallesi. Şehit Mehmet Gökhan Sokak 61/A Karatay/KONYA

Ulaşım Konya Adliyesi´ne giden bütün minibüsler okulumuz civarından geçmektedir.Saman pazarı otobüsleri ve adliye-alaaddin tramvay hattı okulumuzun arkasından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez Karatay ilçesinde yer almaktadır. Şehir merkezine yaklaşık 4 km.dir