Karatay Vilayetlere Hizmet Götürme Birliği Anaokulu

Vizyon: Biz; Milli Eğitimin Temel amaçları çerçevesinde, Atatürk İlke ve inkılaplarına bağlı yeniliklere açık özgüveni ve problem çözme becerisi yüksek,tüm canlıların yaşam hakkına,temel özgürlüklerine saygı duyan, insanlara sevgi ve hoşgörüyle yaklaşabilen paylaşımcı,kendisiyle ve diğer insanlarla barışık,Bağımsız düşünebilen, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendini iyi ifade edebilen,sahip olduğu değerleri paylaşabilen,üreten ve ürettiklerini paylaşan çocukların aktif katılımının sağlanacağı ve öğretmenin yönlendirici olduğu uygun ortamlar hazırlamak için varız.

Misyon: Kendisi ve başkaları için daha yaşanabilecek bir dünya çabasıyla; Umut ve güveni aşılayarak, Sevgi saygı ortamı içerisinde; “Kişilikli” "Özgüveni Yüksek" ve “Özgür” bireyler yetiştirmek.

Başarılar: TSE İSO 9001 ,İSO EN KALİTE BELGESİ(3-6YAŞ OKULÖNCESİ EĞİTİM,) BEYAZ BAYRAK, BESLENME DOSTU OKUL BELGESİ, MAVİ BAYRAK BELGESİ,

Saatler: SABAHÇI GRUP:07:30-12:30 ÖĞLENCİ GRUP:12:30-17:30
Isınma: Doğalgaz-Kalorifer
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuzda servis ile taşıma yapılmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kvhgbanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Akabe Mahallesi. Şehit Mehmet Gökhan Sokak 61/A Karatay/KONYA

Öğretim Şekli :İkili eğitim

Yerleşim Yeri - Akabe Mahallesi. Şehit Mehmet Gökhan Sokak 61/A Karatay/KONYA

Adres - Akabe Mahallesi. Şehit Mehmet Gökhan Sokak 61/A Karatay/KONYA

Ulaşım Konya Adliyesi´ne giden bütün minibüsler okulumuz civarından geçmektedir.Saman pazarı otobüsleri ve adliye-alaaddin tramvay hattı okulumuzun arkasından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez Karatay ilçesinde yer almaktadır. Şehir merkezine yaklaşık 4 km.dir